Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Alexandra Hofman - 23 augusti 2012 20:23

Under tiden Missa var här kom Carina med hunden Elliot. Jag ska jobba som dagmatte åt Elliot. Elliot fick träffa Jack och Trolla och det gick hur bra som helst. Vi ska ses igen på söndag och gå en promenad och diskutera detaljerna.

Fan denna vecka blev lyckad, imorgon fredag, sen är det lördag och träff med tjejerna i stan, sen söndag hundträff. Elliot är en svart pudel, lugn och snäll, 9 år gammal.

Av Alexandra Hofman - 23 augusti 2012 20:04

Har haft en skitkul dag! Åkte hemifrån kl11. Först var jag på zumba, där var stämningen än mer galen än den varit de senaste gångerna!

ALLA ville stå längst fram så det var riktigt jävla trångt. Alla bara skrek och applåderade efter varje låt, det var som att vara på dansgolvet på krogen. Dessutom hade de zumba-instruktörsutbildning innan vår klass som vi stod och tittade på, var en kille som prata engelska som var utbildare.


Efter gymmet messade jag med Missa, sen mötte jag upp henne och en kille från hennes klass på plattan. Sen åkte jag och Missa vidare, drog iväg och handla lite mat på stureplan, sen hem till mig. Hundarna var så glada över en ny kompis!


Vi har suttit och pratat, ätit lite kvarg, varit ut med alla hundar, gått en långpromenad i skogen med Jack, rökt (blev många cigg för mig idag, vilket är väldigt ovanligt haha). Hon åkte härifrån nu klockan 8. Vi har alltså varit med varandra flera timmar, tiden har gått så himla fort!


Synd att vi bor i helt olika delar av stan, annars kunde vi ses varje dag. Men nu är iaf motivationen på topp, vi ska bli smala!!


 

Hej

Av Alexandra Hofman - 23 augusti 2012 11:11

Har dålig fantasi vad gäller rubriker märker jag:p sitter iaf på bussen nu, ska iväg till stan på zumba. Fortfarande snuvig men vad gör det om man vill dansa! :)

Fyllt på mitt sl-kort, 490kr för en månad. Fast då är det ungdomspris, hehe. Blir ännu dyrare när man e vuxen.

Ovido - Quiz & Flashcards