Alla inlägg under januari 2012

Av Alexandra Hofman - 14 januari 2012 16:59

Tjena! Nyss hemkommen från BodyAttack på gymmet. Kollade btw min träningsdagbok, har nu gått om träningsmängden både i november å december denna månad. Det är ju lite udda då bara halva januari har gått ännu. Men har hittills tränat 630 min denna månad.  Det är väl typ 10 timmar.


Aja, nu ska jag slappa framför något tv-program. Haha, har inte lyckats få några läxor gjorda idag, shit  



Av Alexandra Hofman - 14 januari 2012 14:22

Idag är jag ensam i lägenheten i stan, roomie har nån jobbgrej hela dagen å kvällen. Så det är jättekul, har hunnit och orkat med så himla mkt mera än annars. Steg upp runt 9, rastade hunden och sen drog jag iväg till gymmet för spinning och body. Har sedan hunnit gå ut med hunden flera gånger, städa, sitta vid datorn å en sväng till stan.


Nu ska jag dra till gymmet igen, sen ska jag ta det lugnt resten av kvällen och kanske gå å lägga mig tidigt, vi får se.

Av Alexandra Hofman - 13 januari 2012 22:24

Nu är jag jättetrött. Har vart ute med hunden i stormen. Hoppas hoppas att jag orkar ta mig till gymmet imorgon. Ciao!

Av Alexandra Hofman - 13 januari 2012 17:30

Är verkligen snöSTORM idag. Man kommer knappt ut genom dörren för all snö.


Idag har jag varit på akupunktur! Det kan vara bra ibland, men man blir ju så otroligt trött efteråt. Eller kanske bara jag som reagerar så.


Var till stan för en stund sen, kollade i butiker. Men så fult när man måste ha massa kläder på sig ute nu då det är kallt. Hoppas våren kommer snart.

Av Alexandra Hofman - 13 januari 2012 15:19

Mamma kom in med Jack till stan så nu är han också här. Dock verkar han inte fatta att vädret suger, utan vill bara gå ut. :( Jag vill inte gå ut idag, jag är trött och frusen. Men det finns inte så mycket att göra åt, vill hunden ut ska han få gå ut också :) Jag skulle så gärna vilja ha en chihuahua. Har ju en hos mina föräldrar men henne har min mor tagit så henne får jag inte ha särskilt ofta haha ;P Så jag ska nog skaffa en ny åt mej, får se när det rätta tillfället kommer.


Hade ju planerat för en tollarvalp och stått i kö, men nu blev det ingen sån, så då tänker jag om. Är ju knappast lättare att flytta till sthlm om jag har två stora hundar istället för bara en.


Min chihuahua Trophy

 

Av Alexandra Hofman - 12 januari 2012 19:30

Mamma har ju min hund nu, eftersom han annars skulle vara tvungen att vara ensam så mycket. Så idag efter skolan njöt jag av livet som hundlös och så gick jag och Natu hem, sen for vi ut och köra. Daniel kom med sen när han slutade jobbet. Så småningom var vårt blodsocker så lågt så det blev en tripp till prisma och mcdonalds haha!! Fatkids.


Jag trodde jag skulle somna sen efter min tunga skolvecka, men impulsiv som jag ibland är, så blev det en tur till gymmet. Där träffade jag Jenny. Men sen var jag även fysiskt trött så då gick jag hem.


Skolveckan är över och jag har klarat den utan att behöva gå upp en massa i vikt. (endast några hekto haha) Det firar vi med tv-tittande och lite magisk glass. Thanks to my fabulous ämnesomsättning så går jag inte upp i vikt av glass.



Av Alexandra Hofman - 12 januari 2012 19:23

I like school. Men inte att skriva moddeuppsats. Nåja, nu e min skolvecka slut iaf.


Jag o min käre vän Natuschka har tagit bilder på varandra i skolan idag.


       


Haha vet inte riktigt vilka jag får ladda upp för henne, alla är lite konstiga (;

Av Alexandra Hofman - 11 januari 2012 19:05

Första dagen i daggymnasiet. Kan bara säga som så att det var bättre förr. Men förhoppningsvis funkar det bättre när man kommer in i rutinerna. Är ju lite jobbigt att stiga upp tidigt då man inte är van.


Bantningen går det inte lika bra med när skolan tröttar ut en. Jag kom hem från skolan, gjorde några av läxorna, men sen var jag så himla slut så jag var tvvungen att sova nån halvtimme typ. Sen åt jag för att hålla mig vaken istället. Sjukt beteende, I know. Men somsagt, rutiner.


 

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards