Alla inlägg den 25 februari 2012

Av Alexandra Hofman - 25 februari 2012 20:04

Datorerna är så jobbiga här. Nu är jag ensam här hemma, Natu är hos Chrille och ser på melodifestivalen å äter pizza. Jag köpte hem två blodappelsiner istället, det får bli min middag. Idag har vi bara käkat varsin 30 kronors kebab med bröd. Så mycket som man går runt här hoppas man ju på att gå ner i vikt, men av erfarenhet vet vi att vi brukar stå stilla i vikt. Nåja.


Nu ska jag gå ner till köket och skaffa ett glas. Vi dricker typ inte nånting heller så det är ju lite illa. Är så stressigt här, man hinner varken äta eller dricka. Vi har varit på många olika ställen idag. Idag var en bättre dag också, folk är mer snälla nu och vi har inte träffat någon dålig typ idag som tur är. Får hoppas det håller i sig resten av dagarna. Skogsbärs-cider 2,5 procent är skitgott, vi drack en som läsk idag. Sen har Natu dragit i sig en halv champagneflaska hos en kille idag. Men man blir inte riktigt påverkad här ändå, och det vill man ju inte bli heller.  Får hoppas Natu kmr hem nykter om några timmar, för då ska vi förmodligen träffas vid Rådhuset, och dra ut i nattens vimmel! Ha det så bra i Vasa, nu ska jag lägga mig framför tv:n och äta blodappelsiner. 

Av Alexandra Hofman - 25 februari 2012 00:00

Förra inlägget blev lite väl stressigt. Vi är hemma nu och har tvättat bort sminket och ska strax gå och sova i våra sköna hotellsängar. Vi hade hunnit dricka varsin cider innan Axel dissade oss för ett ragg så vi sket i att fara ut då.


Istället har vi träffat några sthlmare. Alla var falska. Har alltså haft en otursam första dag. Vi har blivit lurade m.m Stockholmare är inte särskilt sanningsenliga, och vasabor är ganska naiva tydligen.


Dagen började förövrigt hos Anders där vi satt några timmar. Efter att vi checkat in så gick vi på en promenad med honom på kungsholmen och fridhemsplan. Såg en najs park och en hundrastgård. Det var sol och många plusgrader, och ikväll har det regnat.


Vi stannade även vid Kissies hus och trappuppgång men vi såg henne inte. Fast vi bor ganska nära såman vet aldrig vad som sker.


Natu får inte längre lika mkt positiv respons från stockholmare och hon befarar att det har att göra med hennes hårfärg. Stockholmare gillar blondiner helt klart. Så natu är sur, vill färga håret blont,eller som hon själv uttryckte det "slå alla sthlmare på käften". Jaja, vi får se hur det blir med den saken:)


Vår idol Kissie 

   

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards