Alla inlägg den 28 februari 2012

Av Alexandra Hofman - 28 februari 2012 22:07

Hej  bloggen!

Idag har vi inte gjort så mkt,det är alltid varannan dag som alla är snälla och man gör mkt, och sen varannan dag händer ingenting! Vi har iaf varit med Andy, gått i butiker i södermalm, ätit på Max... Vi var till stockholms universitet,men det var ganska rörigt där.Det fanns ingen info för de som kommit på öppet hus (eller vi hittade den inte) så vi tänkte träffa en studievägledare. Men det var skitlång kö så det skulle tagit timmar om vi väntat. Så gick därifrån istället. Natu får skicka sina yrkesbetyg via mail till dem istället.


Sen gick vi till Filmhuset på borgvägen. Kom lite fel först så vi tog en buss några kvarter. Går ju bra när man har SL-kort och allt sånt är gratis. Vi kom i tid iaf! Vi tog snabbt platser längst fram! Så vi kommer med stor sannolikhet synas i tv på söndag, men pinsamt då man inte vet hur man ser ut haha. Vi var skittrötta nämligen, så mot slutet höll vi nästan på att somna.. Inte kul. Vet ej varför vi är så trötta här, måste vara alla nya intryck. Men vi såg iaf Martin Timell, Babben Larsson och massa andra kändisar vi kände igen (men vet ej vad de heter).


Nu får jag avrunda blogginlägget på samma sätt som de tidigare dagarna.. Andy är här som vanligt, vi ser på tv. Börjar bli lite enformigt va? :P Men man blir ju så trött om man ränner ute hela nätterna. Haha, börjar nog bli gamla. 

Av Alexandra Hofman - 28 februari 2012 10:15

Idag skall vi fara med Andy till Stockholms Universitet. Vet faktist inte alls vad som väntar, det är öppet hus nämligen.. Så ska se hur det är och sånt. Vi har faktist varit inne i ett av studentrummen där för länge sedan, men de är inget att hurra för. Mindre än min gamla boxlägenhet i olympia jag hade tidigare. Men ska se hur lärarna och studenterna är där och så. :)


Kissie åker ju till Åre nu, så ingen chans att se henne. Vafaaan ska man göra för att få träffa en känd bloggare, har bara träffat Kenza hittills.


Sen idag ska vi iaf se några kända ansikten.Vet ni humorprogrammet Time out, som Timell leder? Vi har fått publikbiljetter till det, så dit ska vi 16-tiden. Det spelas in vid Gärdet. Vi var i publiken på en inspelning av Extra extra under förra resan, kom försent såklart så fick platser längst bak. Ska försöka komma i tid denna gång så kanske man kommer få en skymt av oss i tv-rutan, hehe!


Mer uppdatering ikväll, ha det! 

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards