Alla inlägg den 29 juni 2012

Av Alexandra Hofman - 29 juni 2012 20:15

Gjorde fruktsallad! Åt halva nu som kvällsmat, andra halvan får bli min frukost. Dock var det ju en del kalorier i det, men man kan äta allt så länge man förbränner oxå :)


Är riktigt trött, fick bara ca 7 timmars sömn igår pga tidig väckning. Vill sova minst 8 timmar. Så ska försöka ta mig i säng så fort som möjligt ikväll. Imorgon är gymmet en timme senare än det var idag, så får sova en extra timme på morgonen, om inte hundarna väcker mig förståss :P


 

gammal bild

Av Alexandra Hofman - 29 juni 2012 19:27

     


En igelkotte var och hälsade på utanför gallret till hundgården ;) Intressant för hundarna som skällde på den. 

Har sett mycket mer vilda djur i stockholm än vad jag såg när jag bodde i finland. Fast jag bodde på landet där.

Av Alexandra Hofman - 29 juni 2012 16:26

Idag har jag ätit lite lax :) Bra med protein. Annars har det inte hänt så mycket, har förutom att fota egopics även tagit en kort joggingtur med Jack, kollat lite på tv och läst bloggar. Har verkligen fullt upp med bloggarna, tar flera timmar av min tid dagligen känns det som :P Men kan vara för att mitt internet skär ihop lite nu som då. 

Har precis laddat ner lite nya supersize vs superskinny som jag inte sett än, så ska väl se ett avsnitt strax. Tänkte tipsa er om att Charlie Sheens nya serie Anger Management kommit ut nu. Jag ska själv ladda ner den strax, Charlie är ju bra! :)


 

Av Alexandra Hofman - 29 juni 2012 14:14

Hallåå! Ursäkta sen blogguppdatering (igen). Har varit på gymmet imorse som sagt, blev bara Hot Mojo, orkade inte springa på löpbandet alls. Tungt pass ändå, hade svårt med balansen idag tyvärr, vilket jag ju har lite hela tiden ändå men det var värre idag.


Sen när jag kom hem har jag städat m.m Så tänkte jag att en bra blogg innehåller bilder på den som skriver. Har verkligen inte särskilt många bilder på mig. Orkar aldrig fota för det är ett himla jobb innan man får till nån bra bild. 


Så jag fixade mig lite och tog några bilder. Kanske borde boka in en fotografering istället, mina blir inga bra, suddiga osv.


       


Nu får ni iaf se my fat legs.

Juli ska bli min månad, smalhet, here I come.

Av Alexandra Hofman - 29 juni 2012 08:15

 


Tidig gymtimme kräver tidig uppstigning! Är så taggad nuförtiden, både med dieten och träningen och allt sånt. 

Känns bra :) Men nu off to Spårvagnshallarna och HOT Mojo timmen. Hoppas inte jag får samma svimkänsla idag som sist jag var på den klassen. För det är verkligen ett jobbigt pass, håller på att svettas ihjäl då jag är där!

Ovido - Quiz & Flashcards