Alla inlägg under april 2012

Av Alexandra Hofman - 18 april 2012 21:07

Idag har jag varit på bodyattack 45 min på sportsgym. Ville ha en timmes träning, så drog till ladyline och joggade 10 min först, sen stötte jag på Jenny. Vi gick powerwalk på löpbandet i säkert en halvtimme och diskuterade, det var trevligt. Sen har jag spenderat dagen framför datorn och blocket.seJag vill ju helst ha en etta i innerstan, typ södermalm elr liknande. Men i väntan på den har jag faktist sänkt mina krav enormt och även mejlat såna som hyr ut rum på tex blåa linjen!!? Jag vill ju hinna tillbaka till stockholm innan vappen, för då har jag planer med iisa. :) Och alla frågar när jag ska tillbaka till stockholm, JAG VET INTE! ;P Vi tar det spontant :D

Av Alexandra Hofman - 17 april 2012 15:01

Hej!

Ledsen för de senaste dagarnas tröga uppdateringar. Har inte haft något att skriva om. Igår gjorde jag massa samhällslära-uppgifter, jobbigt som fan. Idag har jag prov, både i samhällslära och engelska, det ska nog gå bra.


Vet inte alls när jag åker till sthlm. Var något tal om HulluPullo imorgon, vi får se om det blir av. Annars gymmar jag på så gott det går. Aija, booring vardag är det ingen som vill läsa om, därav bloggtorkan somsagt.


 

Av Alexandra Hofman - 16 april 2012 16:27

 


Overall kan jag säga att jag trivs bättre i sthlm än i vasa. Där finns mer att göra, det är sommarväder och det är mer energi i staden. Här i vasa är det så himla booring, man orkar inte göra nånting. Visst, festlivet är roligare i vasa, men att festa är inte allt. Man går upp i vikt en massa här, är så svårt att hålla någon diet här jämfört med i sthlm, det är det stora negativa med vasa. Tyvärr.

Av Alexandra Hofman - 15 april 2012 18:49

Har börjat dagen tidigt, åkte till Botniahallen för att ställa ut Jack. Var så tidigt ute så fick vänta flera timmar men han iaf ta en plats utanför stövar-ringen. Köpte en utställningsbur oxå, 55e kostade den, ganska stor. Men jaa, egentligen ska man ju köpa den innan och ha den hemma så att hunden vänjer sig vid att sova i den redan som valp. För Jack var inte riktigt bekväm i att gå in i den när han ville vara ute och se på andra hundar. Men bra att ha till nästa hund, som kan komma sooner than u guys expect ;)


Jack fick bra kritik, men han är som vi vet för hög. Så han blev diskvalificerad pga det. :/ Annars skötte han sig bra, skällde inget i ringen eller så.


Väl hemma var jag så trött så jag sov nån timme. Sen tog jag tag i min helg-lathet och gick till gymmet för ett kort pass i salen samt avkoppling i relax-delen.


 

Av Alexandra Hofman - 14 april 2012 20:28

 

En tung dag med båda hundarna är över.

Jack sover och är helt slut.

Han har inte betett sig bra idag, han är så stark som en oxe och envis som en åsna.

Ingenting att leka med, med andra ord ;)

Han skäller oxå, så fort han tvingas stå stilla och inte får gå runt och nosa, då skäller han.

Stressad hund kanske. Idag var vi bara där för att checka läget typ, vänja hunden.

Imorgon blir det tävling.

Fast jag har redan ömma händer efter att ha tvingats stå emot koppeldragandet i flera timmar haha :P

Men det ska nog gå bra imorgon.

Tror jag tar och köper en utställningsbur på morgonen.

Det kan vara bra att ha så man kan lägga in hunden ibland.

Av Alexandra Hofman - 13 april 2012 15:23

Var ute med hunden här i Vasa. Vi gick ner till havet. Bakom Vasas fängelse finns en udde man kan gå ut på, gick ut där och släppte Jack lös. Gick bra i början, han sprang bara på udden och lät bli att hoppa ner på isen. Men när vi kom längst ut och skulle vända så gick Jack istället ut på isen. Jag insåg faran och ropade på honom men det var försent.


Stackarn föll ner i isvaken, ca 3 meter från udden som jag stod på. Jag vågade inte gå ut själv av rädsla för att falla genom så fick bara stå där och locka på honom. Han gnällde så som han brukar göra när vi tidigare varit på simträning med honom. Adrenalinet flödade och som tur var hade jag med min telefon så jag slet genast fram den och ringde efter skjuts.


Som tur va lyckades Jack kravla sig upp själv så han var inte ens en minut i det iskalla vattnet. Väl uppe lät jag honom springa lös för att hålla värmen, sen gick vi mot land och tog oss hem.


Nu sitter Jack i soffan bredvid mig, inlindad i en handduk. Han fryser efter årets första dopp.


 

Av Alexandra Hofman - 13 april 2012 12:24

Ingen baksmälla här inte :D Har städat och varit ute med hunden. Internet har dock fungerat dåligt så har tagit tid att få till en uppdatering. Festens tema igår var fjortisfylla och SPY! Ajdå, så det kan gå för de orutinerade :)


Väldigt kul var det iaf, mycket folk i början! Men mot slutet började det tunnas ut och det var bara standardtyperna här, dvs Maja, Reitta, Anna och Linn tror jag :) Den som stannade längst var Maja. Följde henne en bit hem sen och gick samtidigt ut med hunden.


En bild säger mer än tusen ord, och istället för en lång utläggning om vad som hände och vem som var på festen så får ni lite bilder!


             

Av Alexandra Hofman - 12 april 2012 22:32

Jag är på fest med mina fjortiskompisar och det är så jävla kuuuul!

Har festat sen tidigt ikväll, åå nu "fortsätter vi smaak"!

Ska ladda in bilderna i datorn imorgon, så ni får se de då!
KRAM!



 


Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards