Alla inlägg under april 2012

Av Alexandra Hofman - 6 april 2012 21:19

Folket kunde inte bestämma sig för om det skulle bli fest eller ej idag så vi struntade i det idag.

Så nu har jag kollat film och sånt och ska gå och lägga mig.

Imorgon blir det gymmet och sedan hem till landet för nyktert påskfirande.

På söndag ska jag in till stan igen för då ska jag till pullo och festa på det årliga påsk-eventet de har där.


Godnatt folket och ha det kul alla ni som ska festa!


 

Av Alexandra Hofman - 6 april 2012 15:48

Alla vill läsa om fester och skandaler. Min besöksstatistik fördubblas de dagar jag super, för alla vill läsa om fester. Men förstår att det blir tråkigt i längden att läsa om mitt gymmande och se bilder på min hund, haha ;D


BTW, det är bra mycket roligare med hemmafester än att gå på krog!! På hemmafester kan man vara full och skrika och skämma ut sig utan att nån vakt kommer och slänger ut en. Folk kan spy och slockna utan att bli utslängda. Det är helt enkelt som krog utan gränser! Samt drickan är mycket billigare än på krog.


Jag tycker att det är tråkigt att sitta vid ett bord på krogen och samtala och smutta på en cider. Jag vill köra ölspelet och se hur folk på bara någon timme blir avsevärt mera påverkade. Sen låta allt spåra ur och sitta och se på spektaklet samtidigt som jag suger i mig min rosa/röda drink. Jag vill vara värdinna och ha ansvar för festen, sen städa nästa morgon och förundras över hur coolt det var dagen innan...


     

Av Alexandra Hofman - 6 april 2012 15:34

Fan vad det har snöat mycket inatt. Har varit med hunden till en inoff hundutställning idag men vi tävlade inte. Bara gick runt och tränade en stund :) Har även städat nu så, ifall det blir fest. Är inte riktigt säker på vad vi ska göra ikväll, så bara att vänta och se hur det blir. Är det någon som ska supa ikväll, samt är det någon som ska på krog?


 

Av Alexandra Hofman - 6 april 2012 11:34

  Det blev en hemmafest igår igen, inte lika vild som förra gången men fortfarande rätt högljudd.

Denna gång var det mindre fjortisfyllor, men istället blev jag full! Illa, illa.

Men minns typ allt ändå. Fredrika och Kent kom hit i slutet av festen,

men alla for hem rätt tidigt ändå.

Idag är jag fri från baksmälla som tur är, det blir så då man super flera dagar i rad!


Igår planerades det både hemmafest och utgång inför idag.

Vad det blir vet jag inte än, beror på vart det kommer flest folk osv.


Här får ni gårdagen i bilder!


              

Av Alexandra Hofman - 5 april 2012 20:13

Hej! Nu är vi ett gäng här hos Daniel, vi super och har kul! :) De andra spelar ölspelet men jag känner att jag redan börjar bli påverkad så tar en paus från drickandet. Farligt att bli för full ju. :) Jag dricker lonkero blandat med jordgubbslikör, gött!


Folk börjar redan bli fulla, ljudnivån har stigit. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, kommer mera folk sen! Vill ni komma hit så kan ni ringa mig eller nån annan som är här!


 

Av Alexandra Hofman - 5 april 2012 10:18

Igår var jag ju då på fjortisfest. Väldigt bra drag och många människor man inte sett på länge. Jag körde på rosa outfit med rosa drinkar haha ;) I början spelade vi ölspelet men det spårade ur för det blev så mycket människor att vi inte ens rymdes i en ring runt kortspelet. Sen var det så mycket ljud oxå, så vi drog igång festen istället med lite fjortisbeteenden som att slockna, skrika och göra sugmärken, och så var det några i soffan som hade hångeltävling. Senare drog några av paren vidare, bland annat in på toaletten och in i garderoben haha.


Det var verkligen en jättekul fest, nästan så att den slår skriba-festen vi hade i sommras, den då Maija hoppade ut genom mitt fönster i brändö! ;) När blir nästa fest, people???


     

Av Alexandra Hofman - 5 april 2012 09:23

   Cha cha bloggen!! Utan baksmälla beger jag mig nu till gymmet, har möte där för ska skriva under lite papper och sånt. Igår var en lyckad kväll, den innehöll allt! Skratt, gråt, fylla, hångelparty... jaa, att festa med fjortisar gör att man känner sig ung igen!! Jag uppdaterar mera när jag kommer hem, tills dess får ni se en bild på oss tjejer me rosa drickor!


Av Alexandra Hofman - 4 april 2012 09:53

Hej! Nu ska jag ta en promenad med hunden, sen har jag ett ganska fullspäckat schema idag, med en början på gymmet. Igår blev det bestämt att vi ska ha hemmafest. Dock vet jag inte hur det blir och om det ens dyker upp så mycket folk, men om inte annat är det väl ett bra sätt att träffa gamla vänner man inte sett på länge. Får ta det spontant. Tror inte jag ska dricka så mycket, drack mig inte full igår heller. Stockholm har verkligen haft effekt på mig!

 

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards