Alla inlägg under februari 2012

Av Alexandra Hofman - 25 februari 2012 00:00

Förra inlägget blev lite väl stressigt. Vi är hemma nu och har tvättat bort sminket och ska strax gå och sova i våra sköna hotellsängar. Vi hade hunnit dricka varsin cider innan Axel dissade oss för ett ragg så vi sket i att fara ut då.


Istället har vi träffat några sthlmare. Alla var falska. Har alltså haft en otursam första dag. Vi har blivit lurade m.m Stockholmare är inte särskilt sanningsenliga, och vasabor är ganska naiva tydligen.


Dagen började förövrigt hos Anders där vi satt några timmar. Efter att vi checkat in så gick vi på en promenad med honom på kungsholmen och fridhemsplan. Såg en najs park och en hundrastgård. Det var sol och många plusgrader, och ikväll har det regnat.


Vi stannade även vid Kissies hus och trappuppgång men vi såg henne inte. Fast vi bor ganska nära såman vet aldrig vad som sker.


Natu får inte längre lika mkt positiv respons från stockholmare och hon befarar att det har att göra med hennes hårfärg. Stockholmare gillar blondiner helt klart. Så natu är sur, vill färga håret blont,eller som hon själv uttryckte det "slå alla sthlmare på käften". Jaja, vi får se hur det blir med den saken:)


Vår idol Kissie 

   

Av Alexandra Hofman - 24 februari 2012 18:15

Hej!

Nu är vi på vandrarhemmet. Här har vart sol hela dagen, sommarväder. Ikväll ska vi ti stureplan med anders o axel. kan nån kolla vart kissie ska++??? 0739948721 e min nr. måste gå.

Av Alexandra Hofman - 24 februari 2012 09:15

Nu sitter jag förhoppningsvis i flyget, detta är ett tidsinställt inlägg. Flyget går 8.20 finsk tid, så då är jag och Natu i flyget påväg till storstan, nattliv, god mat, glass och shopping! WONDERFUL!


 

Av Alexandra Hofman - 23 februari 2012 22:06

Idag har jag varit till veterinären med Jack, Natu kom med också. Det blev bara 74 euro så det är ju jättebra. Nu kan Jack åka över till sverige precis när han vill hehe. ;)


Sen hämtade vi Romeo och for till hundgården.


Nu har jag packat klart, typ. Var tvungen att söka länge innan jag hittade mitt svenska sim-kort till telefonen, men tillslut så. Borde egentligen sova nu, ska upp tidigt.


Kommer sakna Jack mest av allt! <3

Av Alexandra Hofman - 22 februari 2012 16:11

Har samhällslära/juridikprovet strax. Det var ingen obligatorisk kurs men jag gick den ändå. Utan den kan man tex inte söka till juridikutbildningar i sverige, så den kan vara bra att ha om jag inte slipper in på veterinär och istället väljer att bli advokat. Fast iofs skulle jag nog inte orka sitta och läsa lagböcker, men man kan ju ändra sig. Om jag inte blir veterinär skulle jag vilja bli läkare, något med medicin iaf. Fast slipper man inte in på veterinär så slipper man nog inte in på läkare heller. Är bara att plugga ordentligt i några år nu. Medelåldern på dedär utbildningarna är väl ändå närmare 30, och många slipper inte in förrän de är 25 eller nått så det är ingen brådska. :)



Av Alexandra Hofman - 22 februari 2012 14:25

Ringde en veterinär idag, fick tid imorgon. Jack ska få EU-pass, IFALL det nu blir så att jag får lägenheten. Man vill ju vara beredd då och inte behöva stressa med allt i sista minuten. Om inte annat så flyttar vi säkert i sommar om det inte skulle bli nu, så då behöver han ju oxå pass.


Var nyss till gymmet, tränade lite grann bara, träffade Jenny, var i solariet. Nåja, nu ska jag gå ut i snöovädret med Jack!

Av Alexandra Hofman - 21 februari 2012 23:04

Asså, jag har inte använt min mp3 sen senast jag var i Sthlm typ. Har haft med den på gymmet de senaste dagarna då jag joggat. Men annars behöver jag den typ inte?


Men nu ska jag iaf uppdatera den med låtar inför Sthlm. Vill ha några bra som spelas på krogen, som man dansar och blir glad av! Kan ni tipsa mej om några? :)


Jag använder http://www.video2mp3.net just nu för att ladda ner låtar från youtube. Är bara första bästa jag hittat på google så om nån har nått tips om nån bättre kan ni ju hojta till!   


Sen kan man ju även ta gamla sthlmsklassiker, som jag och natu lyssnat mycket på där.

Tex Kissies låt, hehe den är ju bra ;)



Eller den gamla låten vi festade till på Östermalm:



Av Alexandra Hofman - 21 februari 2012 13:29

Har nyss kommit hem från gymmet nu. Joggade inget eftersom jag har så ont i fötterna.

Efter att ha tränat på gymmet gick jag i infraröda bastun.

Sen när jag stod i duschen efteråt började det svartna för ögonen. Jag försökte ta det lugnt och duschade klart.

Men det blev inte bättre så jag tog handduken och vattenflaskan och gick till toan å satte mig på golvet.

Hade illamående och blinkande stjärnor framför ögonen.


Vad är det för något, svimning, blodsockerfall? Fast jag hade bara ätit limevatten och en morot innan träningen, men det är inget ovanligt. Har nog ofta tränat utan att äta något alls. Nåja, kanske borde ta det lite lugnare ibland. Nu ska jag äta ljust bröd iaf. Ciao!! :)

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards