Alla inlägg under juli 2012

Av Alexandra Hofman - 13 juli 2012 10:30

 


Här är en nytagen bild på Jack och grannkatten, utanför vårt hus. :)



Och här nedan är en bild på Trolla när hon sitter och tar ögonkontakt, vilket hon gör rätt ofta nuförtiden! Så duktig min lilla tjej! Jack är oxå duktig som är utan koppel på bilden ovan ;) haha


 

Av Alexandra Hofman - 12 juli 2012 19:45

De på bilden:


 


De bor i lägenheten ovanför vår och vi stöter på dem lite nu som då. Häromdagen var den grå katten inne i vår hundrastgård. Som tur var såg jag den innan hundarna gjorde det, så jag gick ut med endast valpen. Trolla skällde och undrade vad det var för en läskig figur.  Hehe, ska bli kul att se vad hon säger om katterna hemma i finland.


Talade med katternas ägare oxå, hon sa att katten hade suttit där och jamat och velat komma in. Kattens ägare har balkong ovanför nämligen. 

Av Alexandra Hofman - 12 juli 2012 12:00

Här kommer lite bilder på min lilla, söta valp Trolla! :)


     


Hon växer för fullt, kan hoppa upp i sängar och soffor nu! :) Så hon blir större för var dag som går.

Av Alexandra Hofman - 12 juli 2012 10:45

Vad läser ni för bloggar? Håller ni er till en å samma genre eller läser ni lite blandat? Jag läser väldigt många, ganska blandat. Dock inte en enda hundblogg haha ;D 


Men tänkte på er som läser mest "diet" bloggar eller vad jag ska skriva. Ni vet vilka jag menar. Läser ni bara såna eller läser ni andra oxå, typ kändisars bloggar?


Min egen blogg är ju väldigt blandad, både hundblogg, "diet"blogg, samt privatblogg, därför kan jag inte gå fullt ut med att skriva om maten och sånt. För jag har folk som läser som vet vem jag är i verkligheten. 


Men iaf, jag läser vänners och bekantas bloggar, massor av inspirerande smal-bloggar samt mer kända bloggares bloggar. Som typ Kissie, Widerstedt och Jockibois.


 

Kissie. Jag vill bli lika smal som kissie!

Av Alexandra Hofman - 11 juli 2012 19:00

Håller på att lära Trolla att rulla runt! Det gick på två dagar, nu är det bara att befästa kommandot som e kvar haha, alltså att få henne att göra det på kommando, och BARA när hon får kommando, inte hela tiden man håller i godis som det är nu typ :D


Här är iaf en liten film på våra framsteg:

Av Alexandra Hofman - 11 juli 2012 15:00

Hej!
Som jag skrivit flera gånger så tog ju min surftid slut igår! Detta är alltså ett tidsinställt inlägg! Jag ville bara meddela att denna gång är jag ju mer förberedd än senast när min dators strömsladd gick sönder. Den gången gick det två dagar utan inlägg typ. Men eftersom jag nu vet att jag inte kommer ha tillgång till internet tänkte jag göra flera tidsinställda inlägg.


Siktar på tre inlägg per dag iaf, mer än så kanske blir tråkigt att läsa? För let's face it, tidsinställda inlägg är ofta inte lika bra som vanliga inlägg.


 

Av Alexandra Hofman - 11 juli 2012 11:45

Jag satte Jack på en sten vid huset häromdagen och tog lite modellbilder av honom. Så vacker, riktigt statylik blev han, inte sant? :) aaaw


         

Av Alexandra Hofman - 10 juli 2012 22:02

Bantning är viktigt för mig! Jag har viktfobi. Jag vill inte väga nånting alls, vågen ska visa noll, för jag vill kunna flyga!


Smalhet är en konst. Att vara smal är det bara de med mest självkontroll som lyckas. Jag själv har inte sådär jättebra självdisciplin, så jag har inte lyckats än. Men om sisådär 10 kilo minus kan man nästan säga att jag är duktig! Jag vill va en duktig tjej.


Att vara smal är inte nånting vem som helst kan bli. Det är en livsstil, man måste leva den till fullo. åååh, det är så underbart vackert, jag tror jag dör en smula!<3 


Scapula, clavicula, os coxae, vackra saker som endast syns på de smala. 


Nu ska jag sluta flumma och göra något vettigt istället. Borde köpa chokladcigg... 



Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards