Alla inlägg den 7 mars 2012

Av Alexandra Hofman - 7 mars 2012 23:16

Hej! Imorse anlände vi då till stockholms vikingline-terminal, jag och Jack. Båtresan gick bra, fast Jack var lite orolig i hytten. Men han har varit så duktig nu de senaste dagarna och bara gått och lagt sig efter en stund, accepterat tillvaron och varit flexibel helt enkelt.


Då vi anlänt tidigt på morgonen till sthlm så tog vi taxi till Skanstull, där vi då hyr ett rum. Det var ju rätt tidigt så jag har hunnit med mycket städning och fixning, så nu är det mera Lexi-style över det hela. Vi har en egen ingång som leder till ett kök och från köket finns en liten sängkammare med tv. I korridoren finns två toaletter oxå.


Har vart en sväng till butiken oxå, då var hyresvärden i lägenheten så Jack behövde inte vara ensam. Senare på kvällen var vi till en djuraffär, SoFo'r Pets, som man ju hör på namnet ligger i Sofo, södermalm. Jack har nog aldrig sett så många hundar i en och samma lilla affär, så han blev helt till sig.


Har även haft en del trubbel med att skaffa internet idag, har inte lyckats :P Men har fått kunskap om det nu och tagit reda på alternativ. Så ska försöka införskaffa en sådan imorgon, en mokkula alltså, eller mobilt bredband hehe.


Ganska najs å ha alla svenska tv-kanaler i tv:n nu, speciellt tv11 där BigBrother går (: Nu lånar jag hyresvärdens dator för en sista uppdatering, ska gå och lägga mig nu nämligen. Jack är trött och lugn, han har tagit detta riktigt bra.


Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards