Alla inlägg den 16 mars 2012

Av Alexandra Hofman - 16 mars 2012 23:31

Har precis tagit en tur till parken här närmast, vet inte vad den heter. Har ju börjat släppa lös Jack där sent på kvällarna för det går nästan aldrig någon där då. Så vi sprang runt och lekte lite. Koppel förstör verkligen ens relation med hunden. Jack lyder iaf mycket bättre utan koppel.


Imorse på morgonpromenaden svängde vi in till en hundaffär här på Ringvägen och provade ut ett halsband.

Sen var jag ju på spinning klockan 12 och efter det kollade jag själv in en djuraffär där nära. Den var det dock mycket dyrare i, så när jag kom hem tog jag Jack och gick till den första affären. Vi köpte ett rött, brett, mjukt halvstryp-halsband. Hans tidigare halsband har inte varit halvstryp, därmed har han kunnat dra sig ur dem. Så länge jag rastar honom är det ju lugnt, men ska lämna honom hos en hundvakt nästa fredag kväll så till det behövde vi köpa ett bättre halsband. Nu kan jag dock festa lugnt på fredag med iisa, Jack kommer inte att dra sig ur kopplet hos hundvakten. Det kostade bara 119 kronor, och såhär ser det ut:


 

Jusst ja, vi var till hundparken idag oxå! Var tredje dag verkar som att det är en ok mängd att gå dit. Går vi inte dit blir Jack allmänt uttråkad och måste sysselsätta sig med att bita sönder pennor och annat krams, och det är ju inte så uppskattat. Går vi däremot för ofta blir han stressad.

Av Alexandra Hofman - 16 mars 2012 10:12

Frågan som ständigt intresserar stockholmare. "Vad är din hund för ras?" Jack är mycket uppskattad här, och får komplimanger till höger och vänster. Gamla tanter brukar säga att han är stilig. Han tycker om uppmärksamheten.


Har även fått höra en hel del gissningar om hans ras. Följande raser har folk frågat om han är.


Kan han vara en Beagle?

 



Eller en Blodhund??

 



Nej, en Drever måste han ju vara! Eller?



Den mest kvalificerade gissningen är Hamiltonstövare.

 


Men Jack är ju såklart en Finsk Stövare!

 

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards