Alla inlägg den 8 mars 2012

Av Alexandra Hofman - 8 mars 2012 21:49

Idag har jag återigen gått in till Skanstull å gått i butiker. Skulle köpa modem, men Telenors butik hade inte fungerande datorer idag, så de kunde inte sälja.. Har verkligen upplevt mkt problem med telefonbutiker här.

 Nåja, köpte ett modem senare på kvällen iaf, i en annan telenorbutik.


Idag har jag och Jack gått ner till Vitabergsparken. Har ju hört att det finns en hundrastgård där, och den hittade vi rätt snabbt. Då vi kom dit satt några 20+ åringar och drack med sina hundar. Konstigt, klockan 3 på dagen. Men de gick sen. Var ganska många hundar där, massa olika raser.


Ikväll har vi oxå träffat på en hund ute på gatan, som liknade Jack, den var en blandras med lite Hamiltonstövare i sig. Jack tycker att det är jättespännande att se massor av hundar på varje promenad. Han drar i kopplet förståss, men gradvis börjar han vänja sig vid åsynen av andra hundar. Så han blir väl nog lugnare så småningom då han vänjer sig vid storstan. Har dock inte testat på t-bana med honom ännu, det får vänta lite till.


Idag har jag även varit med ut till Saltsjöbaden. Min hyresvärd har en sommarstuga där med otrolig sjöutsikt. Jack fick springa lös i skogen där. Vi var oxå på lite sightseeing, såg massor av snygga villor. Hus som varit med i tv-serien solsidan. Grand Hotell Saltsjöbaden såg vi oxå, det såg imponerande ut! I det området bor många kändisar, tex Mark Levengood och Mikael Persbrandt!


Nu ska jag se på BigBrother på tv, sen sova!  Godnatt!

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards