Alla inlägg under mars 2012

Av Alexandra Hofman - 17 mars 2012 10:15

 


Sats Medborgarplatsen är det enda gymmet jag tränat på hittills. Idag blir det DanceStep.

Har dock försökt boka in mig på Sats Stureplan. Fanns inte så många lediga klasser där, så det blev StreetDance imorgon. Måste nog åka en timme på förhand, kan bli redigt krångligt att hitta rätt i deras 4 våningars gym...

Av Alexandra Hofman - 16 mars 2012 23:31

Har precis tagit en tur till parken här närmast, vet inte vad den heter. Har ju börjat släppa lös Jack där sent på kvällarna för det går nästan aldrig någon där då. Så vi sprang runt och lekte lite. Koppel förstör verkligen ens relation med hunden. Jack lyder iaf mycket bättre utan koppel.


Imorse på morgonpromenaden svängde vi in till en hundaffär här på Ringvägen och provade ut ett halsband.

Sen var jag ju på spinning klockan 12 och efter det kollade jag själv in en djuraffär där nära. Den var det dock mycket dyrare i, så när jag kom hem tog jag Jack och gick till den första affären. Vi köpte ett rött, brett, mjukt halvstryp-halsband. Hans tidigare halsband har inte varit halvstryp, därmed har han kunnat dra sig ur dem. Så länge jag rastar honom är det ju lugnt, men ska lämna honom hos en hundvakt nästa fredag kväll så till det behövde vi köpa ett bättre halsband. Nu kan jag dock festa lugnt på fredag med iisa, Jack kommer inte att dra sig ur kopplet hos hundvakten. Det kostade bara 119 kronor, och såhär ser det ut:


 

Jusst ja, vi var till hundparken idag oxå! Var tredje dag verkar som att det är en ok mängd att gå dit. Går vi inte dit blir Jack allmänt uttråkad och måste sysselsätta sig med att bita sönder pennor och annat krams, och det är ju inte så uppskattat. Går vi däremot för ofta blir han stressad.

Av Alexandra Hofman - 16 mars 2012 10:12

Frågan som ständigt intresserar stockholmare. "Vad är din hund för ras?" Jack är mycket uppskattad här, och får komplimanger till höger och vänster. Gamla tanter brukar säga att han är stilig. Han tycker om uppmärksamheten.


Har även fått höra en hel del gissningar om hans ras. Följande raser har folk frågat om han är.


Kan han vara en Beagle?

 



Eller en Blodhund??

 



Nej, en Drever måste han ju vara! Eller?



Den mest kvalificerade gissningen är Hamiltonstövare.

 


Men Jack är ju såklart en Finsk Stövare!

 

Av Alexandra Hofman - 15 mars 2012 21:50

Zumban idag var väldigt mycket bättre än de finska zumba-timmarna! Det var en kille på typ 30 år som höll klassen. Han sa han var uppvuxen delvis i Latinamerika. Han var jättebra på att dansa, och musiken var mycket bättre än i finland. Det var tex olika remixar på de gamla zumba-låtarna.


Efter timmen fick vi som var intresserade info om Safe's instruktörsutbildningar. De har just nu 5000kr rabatt på utbildningen. Då blir det 13 500 kronor så det är fortfarande mycket pengar. Utbildningen hålls i maj, och så finns det fler på hösten. Det är en veckas heltidsstudier. Men man måste boka nu inom mars månad för att få ta del av rabatten. Jag vet inte hur jag ska göra, har ju alltid velat bli instruktör, då främst på spinning, men är lite osäker här i sverige för allt funkar så annorlunda än i finland. Priserna kommer att höjas sen, från det nuvarande 18 500 kronor som är utan rabatten. Så vad tycker ni, borde jag anmäla mig?


Annat jag gjort idag är att vara ut och sett stockholm från insidan av en bil.. Förorterna är way mycket närmre med bil, tunnelbanan måste gå långsamt?? Ska bli kul att uppleva sthlm med Natu i sommar då hon kommer hit med bil! :)


Jackyboy e rädd ute ännu, speciellt på kvällen, har talat med ännu en instruktör, så vi får se när och hur det blir. Om inte någon av dessa två kan hjälpa måste jag försöka få tag i en specialist på hundrädslor. Men allt för Jack.


Någon chokladchihuahua finns inte inom syne, håller dock ögon och öron öppna, redo att slå till när jag hittar henne!

Av Alexandra Hofman - 15 mars 2012 10:14

Blir en banan till frukost, måste verkligen gå och köpa mer frukt då jag går hem från gymmet. Börjar bli hungrig nämligen. :P Men det har sitt pris att komma i sommarform. Somsagt, Zumba idag. Finns väl inte så mycket annat att göra sen, kanske en runda till stan. Vi får se.


 

Av Alexandra Hofman - 14 mars 2012 20:37

Tror jag ska anmäla mig till Vårruset, det är i slutet av maj här i sthlm. Är 5 km och det har jag orkat springa flera ggr så det blir nog inte några problem. Ska bli kul att träna inför det, dock får jag alltid skavsår när jag springer längre än en halvtimme på löpbanden vid gymmet. Imorgon har jag bokat in mig på Zumba, så ska bli kul att se hurudan zumba de erbjuder i sthlm.


Idag har jag varit in till stan. Gick i lite butiker, sen gick jag hem från t-centralen till Skanstull. Var inte så lång väg faktist. Ikväll ska jag äta frysta bär, och frukt. Ha det bra!


 

Av Alexandra Hofman - 14 mars 2012 13:58

Hej!

Har varit på spinning timme idag, cycling heter det här. Lite annorlunda än i finland. Var ovan med cykeln till att börja med. Men sen var det ganska kul. Dock känns det som att det är mer avancerat i finland, med spurter och backar och allt vad det heter. 55 minuter gick snabbt ändå.


Här är lite bilder jag tog i morse. Här blommar det redan, annat än hur ni har det i finland! ;)


     

Av Alexandra Hofman - 13 mars 2012 20:04

Har varit ner i tunnelbanan med Jack igen, men han är väldigt rädd. Tog ett tag att få med honom ner för han strejkade och ville bara gå hem tillbaka. Han har varit allmänt rädd ute sen vi började med tunnelbane träning, ibland vill han inte ens gå ut! Men det går nog över.


Ikväll har jag bara tagit det lugnt, bokat lite klasser på sats.se och kollat på tv. Blir väl samma stil nu resten av kvällen. Har ju bokat spinning kl 11 imorgon, det är 55 min timme här. I finland är det ju oftast 30 eller 45 min.


 

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards