Alla inlägg under mars 2012

Av Alexandra Hofman - 13 mars 2012 14:18

Har tränat idag. Blev medlem på SATS. Jättebra kundbetjäning, jag fick studentrabatt även fast jag inte hade något officiellt studentkort. Jag fick även en gym-väska, och så har jag en timme med Personlig Tränare till godo!


Ganska stort, luftigt gym, inte så jättemycket folk, jag var där ungefär mellan 10 och 11. Sen är det ju så himla bra att jag får träna på alla SATS i hela landet. Bara här i sthlm finns det ju hur många som helst, så här blir det svårt att tröttna!


Tjejernas omklädningsrum var rosa. Ganska najs. De hade oxå en bastu, men den var hur varm som helst.


Klasserna bokar man enklast via nätet. Så har bokat in mig på spinning imorgon. Idag körde jag lite kondition och även armmuskler, så befarar att jag får lida av träningsvärk imorgon.


Mötet igår med hundtjejen gick bra. Men Jack var jobbig och drog i kopplet, så idag tog jag i ordentligt för att få lite ordning på honom, konsekvent måste man vara.

Minns inte om jag skrev det men vi var ju ner i tunnelbanan igår oxå. Såg tre tåg åka förbi. Jack darrade, men sökte kontakt så det var bra. Blir förmodligen en runda ner dit igen nu.



Av Alexandra Hofman - 12 mars 2012 18:13

 


Efter att ha mejlat med en tjej på SATS ringde hon upp mig idag. Så jag ska dit imorgon för att bli medlem. Ska bli kul att komma igång med träningen! Jag köpte ju även ett par skor idag för att använda på gymmet.


Nu ska jag och Jack ut för att träffa Hanna, en tjej i min ålder som eventuellt ska vara hundvakt åt Jack de nätter då jag ska på krog, eller om jag ska någon annanstans. Får hoppas att Jack uppför sig, tyvärr har han ju börjat dra ordentligt i kopplet pga överstimuleringen på sistone, men det är nog en övergående fas.


Sen ska jag kolla tv och sova tidigt, är riktigt trött efter allt som jag gjort idag.

Av Alexandra Hofman - 12 mars 2012 18:06

Köpte ett par högklackade idag på skopunkten. 200 kr.

Sen hade jag inte tid att shoppa mera. Men har varit ute nu på kvällen oxå, det var jättevarmt, jag hade på mig mina högklackat, och en läderjacka som var öppen. Ändå var det jättevarmt nere i tunnelbanan främst. Det blåser, men det är ganska varm luft.


Anyway, nu köpte jag då fler skor. Jag behövde träningsskor, så jag gick till stadium, valde ut ett av de billigare paren, blev 299 kr.


Sen behövde jag ett par vanliga skor jag kan ha i hundparken, så jag gick till skopunkten och frågade om jag fick ta del av erbjudandet trots att jag inte köper skorna på samma gång. De har nämligen ett erbjudande att "köp två par skor, få andra paret till halva priset". Jag hade med kvittot från mitt tidigare inköp så det gick bra. Tog ett par för 200kr igen, men behövde bara betala 100 kr i och med rabatten.


Ganska najs dag alltså, köpt 3 par skor för 600 kronor sammanlagt!

Av Alexandra Hofman - 12 mars 2012 13:59

Idag har vi varmt väder här! Min höstjacka börjar bli för varm, får nog ta och använda min läderjacka istället. Har fyllt på mitt sl kort nu, så kanske borde jag ta med Jack ner till t-banan och testa gå igenom spärrarna. Dock börjar det bli för mycket av det goda för Jack. Massor av hundar hela tiden, kan bli stressande. Han måste lära sig att ta det lugnt. Det kommer väl. Ikväll ska vi troligen träffa en tjej som kommer att ställa upp som hundvakt när jag behöver det. Då kommer vi gå till hundparken. Sen måste vi ta paus från hundparken några dagar, annars blir Jacks överaktiverings-problem värre.

Av Alexandra Hofman - 11 mars 2012 16:51

Idag har vi träffat en tjej som var utbildad veterinär, hjärtspecialist. Hon talade engelska och är från usa där hon utbildat sig. Hennes lärare där var svensk och nu har hon följt med till sverige för att bli en av landets 4 hjärtspecialister. Hon var på besök hos min hyresvärd ifall hon skulle hyrt hans hus i Saltsjöbaden. (vilket dock inte blir av) Hon kollade på Jack och tyckte att han var fin. Jag berättade lite om hans hip joint dysplasia och sådär.


Har även tagit lite bilder i en av parkerna här i närheten. Vi har oxå ett kvarter att gå så kommer vi ner till hamnen, där är det skönt att sitta och sola, + en bra promenadstråk och joggingslinga. Imorgon borde jag verkligen gå och köpa skor. Både joggingskor och sen ett par vanliga jag kan ha när jag går till hundparken. Har ju ännu inte fyllt på mitt sl-kort, och nu löns det ju inte att ta en månad längre då det bara är två veckor kvar tills jag åker till finland. Så får fylla på det med en vecka så fort jag åker in till centrum.


         

Av Alexandra Hofman - 11 mars 2012 16:27

Idag runt 13 var vi i hundparken och det var rekordmånga hundar där! Har aldrig sett så många hundar i en hundrastgård. Både stora och små. Franska bulldoggar var populärast, var säkert 10 såna.  Det fanns allt från en liten mopsvalp till en stor Irländsk Varghund. Träffade oxå på både tollare och aussie, har fortfarande lika svårt att välja vilken av de raserna jag borde skaffa härnäst.


De två första bilderna visar hundparken utifrån vägen, innan man gått in.

       

På sista bilden sitter vi uppe på berget som alltså finns inne i hundparken. Jag fick koppla Jack, för han blev alldeles till sig och började rida på småhundar...

Av Alexandra Hofman - 10 mars 2012 18:48

Dessa bilder är tagna i Vitabergsparken. Där var vi idag och gick till hundgården, massor av hundar idag med! Har inte hänt särskilt mycket idag då det är lördag. Har varit och handlat och sånt. Körde bil till hundparken för att testa hur det är att köra i sthlm, gick riktigt bra, var nog inte särskilt mkt svårare än i vasa, inte här på södermalm iaf.

Ikväll blir det väl att se Melodifestivalen, fast jag har inte kollat på några av de tidigare deltävlingarna.

Har oxå vart inne på fronter idag och kollat, har tre kurser denna period, varav två har jag gått redan förut, så egentligen är det bara 1 kurs nu under 6 veckor. Ganska tråkigt, har liksom ingenting att plugga nuförtiden, förutom högskoleprovet då.



     

Av Alexandra Hofman - 9 mars 2012 18:23

Idag har jag påbörjat t-baneträning med Jack. Vi gick ner till spärrarna och stod där en stund. Jack tyckte nog det var lite läskigt, men om vi går dit varje dag så kan vi snart börja gå igenom spärrarna oxå.


Nu har vi nyss varit till hundparken där han fick springa med flera hundar. Han börjar vänja sig vid att se hundar  vart vi än går. Jag måste dock åka in till stan nåndag för att köpa skor. Att ha vita skor i hundparken är ingen bra ide.


Nu har han fått mat, denhär maten äter han:



  

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards