Alla inlägg under september 2012

Av Alexandra Hofman - 13 september 2012 11:26

Både Missa och jag är så himla svaga just idag av dieterna. Hon börjar bli sjuk, så vi bestämde i samråd att ta det i nästa vecka istället så vi orkar med långpromenad.


Själv pallade jag verkligen inte. Steg ju upp tidigt, åt ordentligt, men orken fanns inte att ta mig till bussen i tid. Så jag skippade gym passen. :s Men bättre att försöka orka mer istället. Imorgon har jag bodybalance som jag förhoppningsvis orkar gå på :)


Jag behöver ändå få lite socialt samspel idag eller vad man ska säga, så bestämde med Mikaela att vi ska ses i stan på cigg och promenad lite senare. :) Måste sysselsätta mig...


  

Av Alexandra Hofman - 13 september 2012 08:48

Oh så himla kallt det var idag då!

Fick lite sömn inatt iaf, även fast det var väckning klockan 7.

Just nu sitter jag och velar över om jag ska orka med dubbelpasset på gymmet idag.

Har värk i benen fast jag inte tränat på flera dagar, och känner mig rätt svag.

Käkar därför åter igen en lite större frukost haha.


Efter gymmet ska jag iaf möta upp Missa och hennes hund Albin, och så kommer de till mig.

Albin är som Jack, vild och galen, drar i kopplet och svår att få att lyda haha.

Det är ofta så med stora unga hanar.

Aija, vi ska röka och gå långpromenad, åh så vackert<3


 

Hahaha ;D

Av Alexandra Hofman - 12 september 2012 22:26

Har varit på valpkurs idag, tåget var försenat, så jobbigt! Växelfel, vad fan är det liksom.

Vi var ute och gjorde övningar först, sen gick vi in i hundrummet och tränade lite, och

sen var vi ute i rastgården och hade valpsläpp och gräv-övningar.

Olivias kurser är mycket varierande och roliga!


Vi är ju numera bara två deltagare tyvärr.

Men det ger oss lite fördelar haha, vi slapp ta tåget idag med för Olivia var snäll och skjutsade hem oss.

Det var tur det, för det var verkligen vääldigt mörkt och kallt ute!


  

Av Alexandra Hofman - 12 september 2012 14:32

Igår var då jag och en annan kille i min ålder hemma hos Olivia i Saltsjöbaden. Vi satt vid köksbordet och fikade och gick igenom teori-grejer som hör valpkursen till. Vi hade det väldigt trevligt.


Olivia erbjöd sig att skjutsa hem oss, först killen till Årsta och sen mej till Lidingö. Vi kommer riktigt bra överens, visade sig att Olivia gått 3 månader på veterinärlinjen i Polen men sen hoppat av och bestämt sig att bli hundinstruktör istället. Fick lite mer motivation då vi talade, tex dethär med att jag borde hoppa av långmatte i vasa och anmäla mig till komvux, för jag kommer aldrig klara alla mattekurser på distans utan hjälp.


Nåja, vi körde mot mej genom stan, det var rätt sent. Talade om hur idiotiska människor det finns här i stockholm som kan säga de mest sårande och elaka saker om hundar och hundträning. Hon ville skjutsa hem mej eftersom jag ändå ska till henne tre gånger denhär veckan, det betyder 6 timmars SL-resande under hela veckan bara för att träna hund ;) Så hon brukade nämna det till andra som klagar på att en halvtimme eller så är för långt att åka för att komma till henne.


Ikväll är det valpkurs teori igen, så ska snart fixa mig och laga lite godis att ta med åt Trolla. Jag gymmar ju inget nu när jag ska på valpkurs, tycker så synd om mina hundar att de ska vara ensamma så länge. Det står faktist i lagen här att man inte får ha hundarna ensamma mer än sammanlagt 4 timmar under dagen. Då har det nog hänt nån gång här i sthlm att jag brutit mot det :( I finland är det lättare, där är de i princip aldrig ensamma så länge som fyra timmar! Men galet med alla andra där som har sina hundar ensamma för länge.


 

Av Alexandra Hofman - 12 september 2012 12:32

Har haft en kronisk mobbare efter mej ett bra tag, de som träffat mej vet precis vem jag menar, då denne sårat mig otaliga gånger. 

Iaf, igår spårade det ur totalt och jag är glad att jag hade Missa, E, Mikaela, och de andra tjejerna som läser min skyddade blogg då.

De övertygade mig om att det mobbaren sa inte var sant, att orden endast är till för att krossa och få mig att må dåligt.

Jag är så glad att jag hittat riktiga vänner här i sthlm som är som mej. Vi är inte på nåt vis normala haha, vi ska tillåmed på fat boot camp i en stuga i skogen nästa helg, fast alla är så fina och smala!<3


Iaf, jag lever mitt liv som jag vill, är bara ung en gång i livet, och vill jag leva lyxigt, slösa pengar, ha massa hundar och vara singel så tänker jag göra det oxå! Det är det som är så bra med sthlm, här kan alla vara sig själv, och det finns utrymme för alla sorters människor.


I love my life right now och det är det enda som betyder nåt!<3

 


Kan inte ladda upp denhär bilden för många gånger, måste lära mig att göra så oxå och inte falla för alla fällor!

Av Alexandra Hofman - 11 september 2012 18:53

Lite melankolisk stämning sådär. Mitt humör skiftar verkligen snabbt. Förhoppningsvis kommer den euforiska lyckan tillbaka när jag fått ordning på sömnen och tränat igen. Dvs på torsdag haha. Då ska jag även träffa Missa och det brukar alltig göra mig glad och inspirerad.

Just nu sitter jag på saltsjöbanan, påväg mot östervik för teorilektion i valpkursen. Trolla är inte med. Mimmi däremot mötte jag upp vid slussen! Det tillkom en del problem för de som hade henne och de hade inte möjlighet att ha henne längre. Däremot har de ju fått till många lyckade parningar så vi får hoppas på det bästa:) annars blir det såklart omparning på nästa löp.

Mimmi får hänga med mig på teorin, hon kommer nog sova mest.

Av Alexandra Hofman - 11 september 2012 12:09

Efter en lite större frukost än vanligt orkade jag mig ut på morgonpromenaden med Jack, vilken blev lite längre än vanligt som kompensation :) Tankade min mobil nyss så jag har gratis internet igen, så kunde ha musik i lurarna. Lyssnar nästan aldrig på musik annars faktist, dels för att jag har så trögt internet på datorn så det tar en timme att ladda för att en hel youtube-låt ska gå att höra på. :P Haha.


Så, bara att ta sig samman nu då och fortsätta livet, har inget gym idag, så får vila upp mig lite, har vart lite väl stressigt på sistone. 


JO FÖRESTEN, Mimmi och Leffe hade fått till minst 3 lyckade parningar idag, ojoj vad Mimmi kommer va trött när hon kommer hem :D Hon trivs ju där och det är huvudsaken :)


 

Fettobild på mej från i slutet av juni. Hatar att träningen måste göra mina ben så stora med muskler typ.

Av Alexandra Hofman - 11 september 2012 10:08

Då va mitt humör inte lika på topp längre då :@ Är trött och sliten idag, sömnbrist är en bantares värsta fiende så ni vet!!

Var tvungen att vänta lite med morgonpromenaden idag, orkar inte gå än. 


 


Men Mimmi har haft det bra iaf. Hon har tydligen sovit på kudden i sängen hos sin tillfälliga familj, och nu på morgonen så fick de till en lyckad parning! Härligt! Så snart blir det förhoppningsvis små mini-chihuahuor ^^


Hundarna här hemma väcker ju mig alltid runt 6-tiden, så får jag stiga upp och släppa ut valpen i hagen så hon får kissa. Då brukar alltid Mimmi stanna i sängen och mysa med mig. Idag fick Jack ta sig an den rollen haha ;D

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards