Alla inlägg den 27 maj 2012

Av Alexandra Hofman - 27 maj 2012 22:39

Asså, efter att ha kollat Greys Anatomy idag så blev jag så mer peppad på min karriär. Det är ju vad jag vill och det är mitt mål, men jag tappar fokus så lätt. Precis som en chihuahua som försöker hitta hem så kommer man off track nu som då för det är så mycket annat som lockar. Då kan det vara svårt att nå målet.


Mitt mål är ju då att bli veterinär, göra något som betyder nått. Jag vill hålla på med antingen trauma-fall som olyckor and so on, eller specialisera mej inom något område och där ta mig an sådana stackars hundar som varit till alla veterinärer och fått ett nej, där jag är sista utvägen. Alla ska tänka att "Alexandra, hon är sveriges bästa hjärnkirurg för hundar" typ. Aija, vilket område är en tanke jag egentligen inte ska tänka på nu.


Jusste, fokus skulle det handla om. Jag har drömmar och mål. Jag måste bara hitta min väg dit. Jag kan om jag vill. Måste få ordning på min vardag, dvs hundarna och att nå mitt mål med vikten. För jag tänker inte sitta och vara en fet veterinärstudent, usch då. Haha nää men det är nog chill, börjar få ordning på det nu.


Så ikväll har jag tagit en långpromenad i skogen med Jack kopplad, och de båda chihuahuaflickorna fick springa lösa. Härligt var det. Nu är det sent och jag ska upp typ halv 7 imån så nu ska jag plugga biologi tills jag somnar! Plugget är min väg till målet, so here I go!! :)


 

.

Av Alexandra Hofman - 27 maj 2012 20:34

 


Aawh, är i valet och kvalet. Ska jag? Jag vill, men fortfarande, ska jag? Har väntat i flera år ju.

Av Alexandra Hofman - 27 maj 2012 15:28

Hej alla partysugna!

Imorgon anländer jag till vasa, är hos mina föräldrar idag nämligen. Dock kommer jag bara chilla, fixa med gymkortet å sånt imorgon så ingen fest då. Vet att vasa är tråkigt men om det mot förmodan skulle hända något får ni gärna höra av er här eller facebook eller via telefonen. Ska passa på att festa nu när jag är i finland och det är sommarlov.


Hundarna blev galet glada igår när de träffade familjen. Båtresan gick galant. Inga problem. Bilresan hem var oxå chill. Dagen har gått bra, Mimmi trivs! Här kommer dagens bilder!


           

Av Alexandra Hofman - 27 maj 2012 14:21

   


Är hemma hos mina föräldrar nu, och Jack trivs som bara den! Mimmi tycker det är kul oxå, hon har träffat alla tre katterna. Vi har legat ute och solat, med alla tre hundarna, och jag passade på att ta lite bilder. Ska gå igenom dem och ladda upp några här, tills dess kan ni se dem ovan på Jack. Här var det soligt!

Av Alexandra Hofman - 27 maj 2012 11:30

Några aktuella låtar som hördes överallt i sthlm :)





Okej denhär är ganska gammal, men coolt att de kan spela så många pers på samma gitarr :)

Av Alexandra Hofman - 27 maj 2012 08:00

Tidsinställt inlägg. Nu borde jag vara i finland, undra om det ser ut såhär där än? :) 


 


Vi hörs lite senare, ska åka bil hem till föräldrarna nu, sen bara CHILLA! 

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards