Alla inlägg den 29 maj 2012

Av Alexandra Hofman - 29 maj 2012 17:11

Har ju köpt en del djur genom åren. Tänkte bara säga att det inte är så att jag köper dem för att sedan tröttna och lämna över dem till mina föräldrar. Nope, det är mer så att jag köper dem, vill ha kvar dem, men sen liksom gradvis flyttar de hem till mina föräldrar, de blir fästa vid mina djur och så har jag förlorat det! Detta är vad som hänt med min chihuahua Trophy som jag inte fick ta med till sthlm, därför var jag tvungen att köpa en ny!


Samma hände med min norska skogkatt, Zimba. Någon katt tänker jag dock inte köpa i första tagen igen, de har så jobbig päls som fastnar överallt xD Jag är en hundmänniska i grund och botten, helt klart. 


Zimba lever och mår fint på landet i min hemby, han får springa fritt och jaga möss m.m som katter ska få göra. Men chihuahuan Trophy skulle nog må bra om hon fick bo med mej lite oftare. Hon är så glad nu när hon får va med mej och Jack och Mimmi. Får gå i stan och känna nya dofter och inte vara hemma på gården dag ut och dag in. Får åka till hundgården och uppleva lite spänning, leka med små hundar och morra/skälla åt stora. Hon trivs i stan! :)


 

Nytagen bild på Zimba. Mycket päls!

Av Alexandra Hofman - 29 maj 2012 17:08



Sommarlov nu! Även fast det känns som sommarlov hela tiden då man läser på distans, man kan göra precis vad man vill hela dagen och är alltid ledig. Har iaf precis varit och skrivit historiaprovet så nu är jag klar med alla prov.  

Av Alexandra Hofman - 29 maj 2012 14:33

Har varit på LadyLine idag, kul att vara tillbaka. Inget verkar ha ändrats där, hehe ;) Ska passa på att gå på BodyAttack nån dag snart, för kommer ju va här mindre än två veckor nu. 


Har en del sammarbete med ett par tollar-uppfödare, så blir mycket sen när jag ska tillbaka till sverige. Tror inte det blir något Mötley Crue för mej denna gång heller :/ Hade man bott i Helsingfors hade det vart enklare. Söker nån chaffis oxå som vill hänga med till Sthlm, bil finns, so I just need someone to drive me and the four dogs, hähä ;)


Ikväll skriver jag historia-prov på aftis, sen har jag officiellt sommarlov. Maija kunde inte komma med till fagerö, så nu är det öppet, vad ska jag göra på skolavslutningen, dvs lördag?? :P

Presentation


People think I'm silly for being in a dreamworld all the time, but honestly, I think they are silly for thinking reality is a better place to be. :)

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards