Alla inlägg under maj 2012

Av Alexandra Hofman - 17 maj 2012 19:42

Grattis Norge på nationaldagen, torsdagen den syttende mai! :D


Alla bara uppdaterar sina facebook-statusar om Finland, fattar inte vad allt ståhej är about, haha ;)


Idag har jag fått hjälp med att leta efter Mimmi! Gick omkring i skogen rätt länge men har inte sett nån hund. Någon messade och sa de sett en chihuahua springa omkring igår kväll, men de hade inte lagt märke till lapparna före idag då de tänkte på hunden de såg. Ska ut och leta lite ikväll då det blir lugnt, hon har ju ofta synts till rätt sent på kvällen verkar det som. Så får ge det ett försök ikv. Vanligtvis brukar jag ju gå å lägga mig så fort som möjligt.


Tänkte visa er lite bilder på hundarna som Mimmi bodde med innan. Det var tiken med det vita huvudet som var på Mimmi då, och de kom inte överens. Så kan det ju vara om man har flera tikar i flocken. Jag hade ju själv två hanar i min flock innan Jack, och det blev ju slagsmål. Så det är vanligt mellan hundar av samma kön. Mimmi syns inte på dessa bilder för hon hade fullt upp med att säga farväl till sin ägare :P


     

Av Alexandra Hofman - 17 maj 2012 14:06

Började dagen tidigt med Jack. Sen blev det att skynda till bussen, var i stan hela morgonen/förmiddagen. Gymmet å sånt, det vanliga :) Men är ju söndag idag så det var lite dött på stan. Men vad kan man. Har fortfarande lite ont i halsen så blir nog att vila idag med. Och söka efter Mimmi såklart. 


   

Av Alexandra Hofman - 16 maj 2012 21:00

Oj vad lång dag det har vart känns det som, har inte hunnit blogga. Har ju letat efter iphone ett tag, idag var det då dags att köpa. Svart 16gb Iphone 4 blev det. Dock har alla mina kontakter försvunnit, eller de hängde inte med simkortet till den nya telefonen, konstigt. Föresten, kan man blocka telefonnummer så att de inte kan ringa åt en??


Sen har jag talat med djurkommunikatören. Fick en tid fredag klockan 11 som jag ska ringa henne och så ska hon försöka se då. 


Har även en kvinna i området ringt och sagt att hon sett Mimmi för 3 dagar sen. Det var på samma ställe som någon annan tidigare sett henne, så hon håller nog till riktigt här i närheten. Men hon kommer inte när jag lockar på henne, hon är väl så rädd antar jag. Jobbigt dilemma. 


Jack är glad, men vill ut mycket. Idag har det regnat igen, men vi var ut ändå. Nu ligger han här i sängen bredvid mej och sover, han trivs verkligen här. 

Av Alexandra Hofman - 15 maj 2012 21:10

Hello! Har haft en trevlig, lugn dag. Inte varit ute på stan något mera efter idag, utan varit hemma och lekt med Jack å sånt. Känner mig inte så värst sjuk mera, bara huvudvärk men den går väl över snart. Var lite varmare idag. Blir verkligen sjuk direkt om det blåser ens LITE! Jobbigt. 


Ang djurkommunikationen så har jag inte fått några konkreta resultat ännu. Folk med den förmågan är så himla få och personer som behöver deras hjälp är så många. Så det är svårt att få tag i dem. Sen vågar jag inte ringa vem som helst heller, finns ju många som bara vill ha pengar. Så bara att vänta, kanske jag får svar imorgon.


Idag har jag gjort lite biologiuppgifter. Känner att jag har kontroll över den kursen och kommer få rätt bra poäng i den. Sen har vi då en historiakurs som det är lite värre med. SKulle vart enkelt om man hade närvarostudier i det ämnet, nu känns det så tråkigt att läsa en bok om sånt när man har så himla mycket annat viktigt att läsa och göra.


 

Av Alexandra Hofman - 15 maj 2012 14:06

Idag steg jag upp i tid, och drog ut i skogen med Jack! :) Sen blev det Spinning+core på SATS Odenplan. Därefter tog jag äntligen itu med dethär med svenskt personnummer och folkbokföring. Fick vänta en timme på skatteverket, deprimerande och tråkigt ställe. Var på det i södermalm, vilket har mindre kö än Stockholm city. Dock tog det länge innan jag hittade dit! 


Men nu har jag iaf registrerat mig på denna adress på Lidingö. Mitt svenska personnummer kommer inom 2 veckor, ganska najs att ha det gjort och slippa köa där mera! :D

Av Alexandra Hofman - 14 maj 2012 22:08

Ligger i sängen och skriver en sista blogguppdatering. Nu är det exakt en vecka sen Mimmi försvann och nu måste vi utöka sökandet, men hur?! Djurkommunikatör nästa I think.


Jack ligger redan och sover i sängen. Så kul att ha en dubbelsäng nu så hunden kan sova tillsammans med mej! Han har egen kudde oxå.


Jag känner mig frisk nu efter ipren och ett varmt bad. Men har ju fortfarande bokat mig för gymmet imorgon, vetefan hur jag ska göra... Måste väl försöka åka iaf, stiga upp tidigt å rasta vovven å sen dra iväg. Har ju en del å göra sen, men får se vad man hinner. Det är en stressig stad detta, fan! :D


Ojoj detta poserande denna hund alltid bidrar med.. x)  

Av Alexandra Hofman - 14 maj 2012 14:45








 


Kolla, bara 25 kcal i en sån här! Lite bantningstips sådär om man absolut måste käka glass ;)

Av Alexandra Hofman - 14 maj 2012 13:38

Skulle ju till Stureplan på Zumba, men ofc missade jag bussen haha. Så orkade inte gå dit och komma inspringandes 5 min försent, så sket i det och gick till Odenplan istället för att träna lite i salen. Jag hade bokat upp mig imorgon på SATS Energy. Känner dock att jag inte kan klara av det i mitt tillstånd, så bokade om det till spinning + core istället. Så det blir det imorgon på Odenplan! :) Haha, får se till att hinna med bussen då. 


Jag har ju stressat och hållt på hela tiden sen jag kom hit, och som ni förstått har stressen tagit ut sin rätt på mej, det är därför jag är så trött typ! Så ska springa ett snabbt ärende till Lidingö Centrum nu typ, sen ska jag tvätta bort sminket och ta tidig myskväll haha. Jävligt tidigt. Men man måste ta det lugnt. Jag fryser hela tiden oxå, fast andra säger att det är varmt...


 

Ovido - Quiz & Flashcards