Alla inlägg under maj 2012

Av Alexandra Hofman - 11 maj 2012 21:32

Klockan springer iväg, men nu ska jag fan gå å lägga mig. Redan? Ja! Jag är trött å svag å har ont överallt. Har rastat hunden nu iaf och faktist hittat en klänning i garderoben som passar. Svart. Svarta strumpbyxor. Känns lite väl svart om jag tar svarta skor oxå.. Hmmm? Inför imorgondagen talar jag såklart om. 


 


Imorgon blir det såna här! :D

Av Alexandra Hofman - 11 maj 2012 17:03

Hej!

Idag är det fredag då. Jag var förbi söder och Liljeholmen idag. Köpte en såndär Magnum Infinity glass. Kände mig så orkeslös så det får lov och bli en del kalorier idag faktist. Annars orkar jag ju inte träna! Eller blogga, ni har säkert sätt att jag inte orkat blogga så mycket på sistone.


Annars har jag satt upp lappar i området om Mimmi. Undrar hur det kommer gå. 


Ska inte festa eller nått idag, men imorgon har vi planer! Först ska jag å Jack åka saltsjöbanan och gå på prova-på-hundkurs i Östervik. Kostar bara 80 kronor för en timme så de e naajs. Finns tre kurser att välja mellan ifall nån annan oxå vill åka dit. 


Efter det blir det nog att åka hem och fixa sig inför fest. Har inga exakta planer än men ska möta upp Fredrika och Therese för utgång! Får se vart vi går. 

Av Alexandra Hofman - 10 maj 2012 22:28

Sådär apropå ingenting, blåa linjen suger, vill aldrig mer åka den :P haha


Har inte hittat hunden ännu!

Tyvärr asså.

Peter (han jag bor med) skulle skriva ut lappar på jobbet idag så jag kan lägga upp här i området. Tur man inte är ensam i en sånhär situation, jag har ju varken skrivare eller kontakter i området som han har.


Idag har jag väl roat mig som vanligt, stan å sånt, ni vet det vanliga :)

Zumban var GRYM, as usual! Synd att det bara är en gång i veckan.


Ska sova nu snart. Om det slutat regna imorgon blir det en lite längre promenad. Känns som att Jack behöver det, han har inte fått sina skogspromenader på sistone, bara tvingats söka efter Mimmi hehe :P Han har blivit så duktig min Jack, som idag när det regnat har jag bara släppt ut honom lös på gården så han fått kissa, och inte rymmet han då inte! aaaw<3


 

Av Alexandra Hofman - 10 maj 2012 09:46

Mimmi har inte synts till än. Stackarn..

Försökte ringa en spådam idag, en seriös sådan som jobbar i tidningen Nära. Dock var linjen upptagen heeeela tiden, och hon hade bara telefontid en timme :(


Man kan inte sitta här och oroa sig hela tiden. Har inte vart på gym sen Mimmi försvann så idag tänker jag faktist gå på gym. Zumba på medborgarplatsen är det som gäller på torsdagar. Har gymmat väldigt lite sen jag kom till sthlm igen, men ser ändå resultat på vikten så tror inte det är så farligt att jag glömt gymmet hehe ;) Eller rättare sagt varit för lat för att ta mig till gymmet, är ju en bit dit...

Av Alexandra Hofman - 9 maj 2012 21:17

   


Vi på fest. :) Nu regnar det här på Lidingö, stackars vovven som e ute. Men tror nog hon e så smart så hon kryper under någonting så hon slipper bli blöt. Hon är så rädd oxå, så hon kommer inte när man ropar :/


Helgens planer?

Tjaa, jag hade ju tre alternativ... Inte säkert hur det blir än, men iaf på lördag ska jag träffa Fredrika och Therese och gå ut.

Men kan lika gärna ta det lugnt fredagen om inget annat dyker upp. Måste ju antingen söka efter hunden fortsättningsvis, eller om hon kommit hem så ta hand om henne.

Jag skippar Sweden Rock, hittar inte dit själv haha. Men åker till Helsingfors istället när Mötley Crue spelar, och bästaste Ronja har lovat följa med! Kommer bli en kul sommar.


Kanske även åker upp till Vasa med iisa+familj i juli! Minns du det iisa, elr was it only fyllesnack? ;)

Av Alexandra Hofman - 9 maj 2012 21:00

Finally an update huh? Jag har använt min lediga tid till att springa runt i skogen och kvarteren och söka efter min chihuahua-tjej Mimmi som Jack skrämde iväg för två dygn sedan. Hon är en ganska vek hund, och Jack är en ganska påträngande ivrig hund då han ser en tjej (som han vill para sig med xD), så det gick som det gick, både mitt och Jacks fel. Första natten var värst, då ställde jag larm flera gånger och gick ut och sökte utan resultat. Vi anmälde till polisen redan samma natt hon försvann.


Efter att sen ha satt upp efterlysningar på nätet och ringt hundstallet kändes det lite bättre. Det är ju ett bra område vi bor i, så folk ringer polisen om de hittar henne. Vilken tur att jag inte valde ett billigare rum ute på blåa linjen då!! Då hade hon definitivt blivit stulen. Men jag är inte orolig över att inte hitta henne. Jag var orolig tidigare idag, men sen fick jag besked om att hon setts till på en gata i närheten så det är riktigt bra! Dock utan koppel så jag måste nog köpa ett nytt koppel innan imorn, har inga chihuahuakoppel med mig.


Jag satte på Jack hans reflex-väst och släppte lös han i skogen oxå, men han fattar ju ingenting, verkar som han redan glömt Mimmi. Dock blir han rädd när jag visslar och ropar Mimmi, konstigt...

Av Alexandra Hofman - 7 maj 2012 21:59

Jag tänker inte berätta ett skit om kvällen ;) Ni får gå in imorgon på bloggen, måste se först hur det går. Prova-på ni vet;)


Har vart en stressig dag. Imorgon ska jag på Hot Mojo, som är yoga-liknande träning i varm sal. Kan vara bra för att slappna av. Känner att bantningen börjat påverka mig nu, orkar inte jogga lika långt mera, seriously???

Jaja. Inför helgen finns typ 3 alternativ till fest. hmmmm what to doo I ask? Gotta love sthlm!

Av Alexandra Hofman - 7 maj 2012 15:27

Hej!

Nu har jag vart i stan där det var lite dött, hittade inte så mycket. Så bokade om min fika tills lite tidigare. Blev Fältöversten på Karlaplan. De hade italiensk glass så jag tog en kula av det :) Inget som bantningen förstörs av, och man måste ju äta lite smått nu som då. 


Nu är jag hemma en snabbis, ska dra ut med hunden, men jävlar vad det blåser å e kyligt ute. Nåja, sen blir det en sväng till Södertälje. Spännande!!!

Ovido - Quiz & Flashcards